VEELGESTELDE VRAGEN

 • Mag ik vissen?

  In Värmland is vissen toegestaan. Je kan hier een visvergunning kopen. Met deze vergunning mag je in alle meren vissen, zonder de vergunning is dit niet toegestaan. Op de meeste basecamps kan je bij aankomst ook een visvergunning kopen voor 200 SEK of 20 euro.

 • Hoe lang duurt de busrit?

  De busrit naar onze basecamps duurt ongeveer 20 uur (vanaf Brussel) inclusief pauzes. De exacte reisduur hangt uiteraard af van de opstapplaats, het weer en verkeer onderweg.

 • De week van mijn keuze is volgeboekt. Is er nog een mogelijkheid om mee te gaan?

  We werken met een wachtlijst als de reis is volgeboekt. Via de boekingskalender kan je je hiervoor inschrijven. Zodra er een kano vrij komt, nemen we contact met je op en kan je de reis alsnog boeken.

 • Wanneer vertrekt de bus naar Zweden?

  De bus vertrekt op vrijdag vanuit België en Nederland. Het vertrek vanaf ons basecamp naar huis is op zaterdagavond. De bus komt zondag rond de middag of begin van de avond aan.

 • Give back to nature door je CO2-uitstoot te compenseren

  Give back to nature via Greentripper

  De planeet geeft ons zoveel moois om te bewonderen, maar als we dat nog lang willen kunnen, moeten we haar vandaag beschermen. Daarom doen wij extra inspanningen om de impact van onze trips te verkleinen, en kan je in het boekingsformulier op een betrouwbare manier de CO2-uitstoot van je reis compenseren via Greentripper. Door bij te dragen aan hun gecertificeerd klimaatproject “Wildlife Cambodia”, help je om prachtige bossen en hun wildlife te beschermen, lokale communities te steunen en genoeg bomen te planten om het equivalent van jouw CO2-emissies omzetten tot zuurstof. Als je kiest voor CO2-compensatie, zal Travelbase zélf nog de uitstoot ter plaatse compenseren, en krijg je na je reis een officieel carbon credit certificaat.

  Lees meer over onze inspanning op travelbase.eu/impact.

 • Waar exact bevindt het basecamp van de kanotocht zich?

  We hebben meerdere basecamps in de Värmland regio en de verdeling vindt 2 weken voor vertrek plaats. Je wordt voor vertrek via mail op de hoogte gebracht van het exacte adres. Alle basecamps liggen tussen de plaatsjes Årjäng en Bengtsfors, dus dit kan je als uitgangspunt nemen als je nu al de route wil berekenen.