VEELGESTELDE VRAGEN

 • Zijn de kampeerplaatsen ’s avonds voor iedereen hetzelfde?

  Je bepaalt zelf hoeveel kilometer je per dag wilt afleggen en of je in een shelter met andere deelnemers wilt verblijven of ergens helemaal alleen. We raden voor elke avond een kampeerplek aan, maar je kiest zelf of je daar naartoe gaat of niet. Värmland heeft veel leuke, verborgen plekjes waar je kunt overnachten.

 • Voor wie is deze kanoreis?

  De gemiddelde leeftijd van onze reizigers in 2022 was 28 jaar, waarvan het grootste deel twintigers waren (60%). Koppels van alle leeftijden, groepjes vrienden en collega’s boeken jaarlijks deze kanovakantie! Tijdens de laatste editie kwamen de deelnemers voornamelijk uit Nederland & België.

  Over het algemeen schrijven mensen zich per 2 of 4 personen in: een mix van vrienden en stelletjes.

  Wil jij met je gezin mee kanoën? Bekijk dan eens onze familie trip Canoe Tribe.

 • Kan mijn hond mee op reis?

  Wij houden van dieren! Dus jouw hond is meer dan welkom om mee te komen op deze kanotocht. Helaas is het alleen niet toegestaan om honden mee te nemen op onze bus naar Zweden. We raden je daarom in dit geval aan om met de eigen auto te komen, zodat de hond gewoon mee kan op dit avontuur!

  We raden daarnaast sterk aan om zelf een zwemvest mee te nemen voor de hond, wij hebben namelijk alleen zwemvesten voor mensen in de aanbieding.

 • Wat als ik niet meer mee kan met mijn geboekte reis?

  Wil je volledig gedekt zijn tot het moment van vertrek? Kies tijdens het boeken dan voor onze reguliere annuleringsverzekering (€59).

  Vind alle voorwaarden van onze annuleringsverzekering hier .

  Heb je voor februari gereserveerd en de optie Superflex Annuleringsverzekering gekozen? Dan mag je jouw boeking tot 1 april 2023 gratis verplaatsen of annuleren zonder een reden op te hoeven geven. Je krijgt je reis dan volledig terugbetaald.

 • Kunnen kinderen mee op kano reis?

  Ouders met kinderen zijn welkom op onze speciale familie kano vakantie Canoe Tribe. Deze reis maakt het kanoën over de Zweedse meren toegankelijk voor gezinnen met kinderen en voorziet extra begeleiding en animatie.

 • Kan ik solo deelnemen aan deze kanotocht?

  Het is vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk om deze trip alleen te boeken. Bovendien zijn onze kano’s speciaal ontworpen om met twee personen in te zitten. Er is vast wel iemand te vinden die dit avontuur samen met jou aan wil gaan!
 • Kunnen wij met een oneven aantal kanovaren?

  The Canoe Trip is enkel te boeken met een even aantal personen. De reden hiervoor is dat onze kano’s speciaal ontworpen zijn om met twee personen in te zitten. Als je met een oneven aantal bent, kan je altijd een oproepje voor een extra reisgenoot doen in onze Canoe Tripper Facebook Groep. Wellicht is er wel iemand die bij jullie wil aansluiten.

  Wil je als gezin met oneven aantal kinderen mee op reis? Stuur ons dan even een mailtje, zodat we samen kunnen kijken voor een oplossing.